Чому мені відмовили?

Якщо ви опинились на цій сторінці, значить, або ми відмовили вам у видачі кредиту, або ви просто досліджуєте тему про всяк випадок. 

По-перше, ви маєте розуміти, що, коли ми кажемо "Рішення приймає штучний інтелект" - це не просто бабусині казочки, і насправді це 1000 працелюбних самотніх геніальних гномів швидко-швидко перебирають ваші заявки та виносять за ними рішення. Ні. 

Система приймає рішення автоматично, спираючись на велику кількість різноманітних даних провас, які ми аналізуємо, поки ви проходите реєстрацію та заповнюєте форму. Це надає нам можливість зробити процес видачі онлайн-кредиту швидким та по-чесному цілодобовим. 

Але є і зворотня сторона медалі: ми не знаємо, який саме фактор, або сукупність кількох факторів, вплинуви на рішення про видачу кредиту, або про відмову, Однак, спираючись на досвід, можемо сказати таке: більшість відмов завжди корелює з поганою кредитною історією.  

Поганими сигналами для нашого робота є: 

Щоби виправити ситуацію, в цьому випадку варто розібратися з уже інуючими боргами, не створюючи при цьому нових. Адже, якщо ви опинились у глибокій ямі, з якої не знаєте як вилізти, перше, що варто зробити - припинити копати. 

Отримати кредит

5 червня 2019 : Microcash


Похожие статьи