Пролонгація, як спосіб відкласти виплату за кредитом

Буває, що на момент сплати кредиту життєві обставини змінюються і повернути позику в строк ніяк не виходить. Свята, нові непередбачені витрати, хвороба, затримка заробітної платні та багато інших обставин можуть вплинути на вашу платоспроможність. 

Одночасно, прострочка виплат за кредитом неминуче призводить до нарахування штрафів, неконтрольоване зростання відсотків за кредитом, зіпсований кредитний рейтинг. Тобто проблеми, яких могло і не бути. 

Не можете вчасно сплатити позику? Просто продовжіть її термін!

Пролонгація - це продовження терміну дії кредитного договору. Цей інструмент існує в арсеналі більшості фінансових організацій. В деяких, як-от у нас в microcash, пролонгація автоматизована і може проводитися клієнтом самостійно в особистому кабінеті. У когось оформити продовження кредиту можна лише зв'язавшись з контакт-центром.

Пролонгація кредитів в microcash

В особистому кабінеті microcash можливість пролонгації кредиту доступна з 3-го дня користування ним. Навіть якщо ваш кредит вже прострочений, його термін все ще можна подовжити. 

Для подовження кредиту достатньо сплатити суму відсотків, нараховану на момент подовження і підписати додаткову угоду. Все це можна зробити повністю самостійно, без участі працівників контакт-центру. 

Пролонгація, у найкращіх традиціях microcash, доступна цілодобово, 7 днів на тиждень і 365 днів на рік, без перерв та вихідних.

Навіщо пролонгувати?

Вчасно оформлене подовження кредиту дозволить вам:

Себто, пролонгація - як кредитний аквафреш, 3 в 1: допомагає уникнути зайвих витрат, зберегти нерви і репутацію надійного позичальника. 

Коли пролонгація не допоможе?

Трапляються випадки, в яких пролонгація просто позбавлена сенсу: коли прострочка за кредитом надто велика. Коли сума відсотків наближається за розмірами до суми самої позики, простіше реструктурувати кредит. Про реструктуризацію - в окремій статті.   

Отримати кредит

15 квітня 2019 : Microcash


Похожие статьи