Як розбагатіти?

Всі ми знаємо, що людському суспільству притаманний поділ за майновою ознакою - на "бідних" і "багатих". Можна багато розмірковувати на тему "а чому ж так сталося", але є як є: зазвичай, люди не є рівними з багатьох найрізноманітніших причин. 

Але цей розподіл не є абсолютним та нездоланним: існує багато прикладів людей, які змогли вийти з групи "бідних" і розбагатіти. То, можливо, хтось вже вивчив досвід ціх людей і склав інструкцію, застосувавши яку можна просто взяти і розбагатіти?

Дійсно, спроби були. Книги про успішний успіх швидко стають бестселлерами. Ми вивчили найпопулярніші з них і хочемо сказати от що: не факт, що вони можуть зробити з людини мільярдера, але кілька корисних думок з них, все ж, можна перейняти. І принаймні стабілізувати своє фінансове життя, застосувавши деякі поради. Тож, ділимося з вами списком найпопулярніших авторів і книжок на тему правильного поводження з грошима:

  1. Книжки серії "Багатий батько" авторства Роберта Кійосакі, зокрема "Багатий батько, бідний батько". Ця книга розглядає різницю в підходах до грошей двох людей з різними статками та пропонує поради щодо досягнення фінансового успіху.
  2. "Мислення багатих людей" Стіва Сіеболда - автор досліджує риси думки та поведінки багатих і успішних людей.
  3. "Тайна магнетизму грошей" від Боба Проктора - ця книга вивчає психологічні аспекти залучення багатства і пропонує конкретні дії для зміни фінансового стану.
  4. "Непохитний. Ваш сценарій фінансової свободи" авторства Тоні Роббінса - ця книга допомагає розглянути психологічні бар'єри, які можуть заважати досягти успіху та багатства.
  5. "Думай і збагачуйся" Наполеона Хілла - це класична книга про психологію успіху та залучення багатства.
  6. "Наука збагачення" Волліса Д. Вотлза - книга про вплив сприйняття на об'єктивну реальність. 

Як бачимо, більшість з них присвячена перш за все вивченню та вдосконаленню способів, якими ми сприймаємо світ і реагуємо на подразники. Вважається, що лише змінивши своє мислення і сприйняття реальності, ми можемо розраховувати на зміення фінансового стану.

Важливо також пам'ятати, що покращення фінансового стану в будь-якому разі вимагає зусиль, дисципліни та навчання. Мало просто прочитати книгу про багатство, важливо по-справжньому спробувати втілити викладене в ній в життя. 

Цією статтею розпочинаємо цикл статей про те, як стати багатим. Тож, залишайтеся з нами та до нових зустрічей в етері.

З ілюстрацією до статті традиційно допомагає Midjourney

 

Отримати кредит

22 вересня 2023 : Microcash


Похожие статьи