Чи є знижки в microcash

Вітаємо, друзі! 

Питання, яке ми отримуємо по різних каналах комунікації найчастіше - питання про знижки. Чи є у вас знижки зараз? А може якийсь промокодик? А якщо знайду?) Відповідь на ваші питання проста: так, звичайно, у нас є регулярні знижки для повторних клієнтів, щонайменше раз на тиждень видаємо новий промокод, це наша стандартна практика ще з часів царя Панька. 

Як же дізнатися про наявні знижки? Дуже просто: всі ви лишаєте нам свій email під час реєстрації, так от більшість сповіщень щодо наявних акцій надходить саме туди. Тож не лінуйтеся, передивляйтесь періодично вашу поштову скриньку щоб бути в курсі всіх новин і наявних акцій. Доречі, якщо у вас давно прострочений кредит в microcash, то пропозиція щодо закриття з великим дисконтом (ми кілька разів на рік робимо і таке) також прилетитьь перш за все саме до вашої електронної поштової скриньки. Тож не лінуйтеся, перевіряйте періодично електронну пошту, від цього є певна користь. 

Знижки на онлайн-кредити від мікрокеш, зазвичай, існують у вигляді промокодів з обмеженим терміном дії. Є і ще один нюанс: служба підтримки зазвичай нічого не знає про наявні актуальні промокоди, бо її основне завдання - робота з нетиповими зверненнями, які неможливо або складно автоматизувати. Тому перш ніж питати у співробітника контакт-центру про промокод, зробіть собі послугу - передивіться поштову скриньку. Вона знає про наявні знижки набагато більше, ніж дівчина на телефоні кц.

Дякуємо, що дочитали цей пост до кінця, до наступних зустрічей в етері!

P.S. - за ілюстрацію до цієї статті дякуємо боту midjourney, саме так він бачить фразу "Промокод на знижку"

Отримати кредит

22 серпня 2023 : Microcash


Похожие статьи