Привітання з 8 березня

Ще не так давно все було просто і зрозуміло: 8 березня одноголосно вважали «святом краси та жіночності», привітали з ним матусь, бабусь, жінок-коліжанок і, звісно ж, дружину або кохану дівчину.

Зараз вже немає тієї простоти, бо 8 березня перетворилося чи то на «мерзенний пережиток радянського режиму», чи то на «гендерне свято, спотворене мізогіністичними мужланами».

Тому одразу так і не збагнеш, чи варто все ще привітати хоч когось з 8 березня, чи краще вже й промовчати сором’язливо 😅.

Але ми все ж таки ризикнемо. Ризикнемо пригадати, що святкувати всесвітній день солідарності жінок за їхні права вигадали американські соціал-демократки ще на початку минулого сторіччя. Що в ті часи жінкам дійсно було багато за що поборотися (особливо якщо порівнювати з сьогоденням).

І що головне досягнення тієї боротьби – це наявність у жінок майже в усьому світі права вибору і права самостійно розпоряджатися власною долею. Право здобувати вищу освіту і обирати яку завгодно професію, право працювати і будувати кар’єру, чи стати домашньою господаркою, право бути ніжною та жіночною, або суворою та брутальною.

І саме з цим в першу чергу колектив microcash вітає жінок, та й чоловіків доречі також. Це велике досягнення сьогодення і це варто святкувати кожного дня.

З 8 березня вас! Будьте гарними та жіночними, освіченими та цікавими, будьте такими, якими хочете бути, але головне – будьте щасливими та здоровими!

 

P.S. – А, ну і промокод на знижку 30% діє аж до 23:59 9 березня. Вводьте 8m21 в поле промокоду, або просто тисніть на посилання.

Отримати кредит

8 березня 2021 : Microcash


Похожие статьи