Привітання із Днем Святого Миколая

19 грудня православні українці святкують день Святого Миколая. Святий Миколай, він же - Микола Угодник і Миколай Чудотворець, був одним з перших християнських єпископів. Його шанують як святого не тільки православні, а й католики. 

Миколай вважається покровителем дітей (а також моряків, мандрівників, торговців і, чомусь, пекарів). Напевно, тому склалася традиція саме в ніч на 19 грудня дарувати малечі невеликі подарунки. Діти, за традицією, мають знаходити ці сюрпризи в своїх шкарпетках або взутті (ні, це не такі подарунки, які іноді люблять підносити коти). У США вважається, що Микола - це і є той самий Санта Клаус, який вітає всіх з Різдвом. Виходить, американському Миколі доводиться працювати двічі).

В Україні 19 грудня вважається офіційним стартом новорічного сезону: до Нового Року залишається всього 12 днів, в більшості міст саме 19 грудня офіційно відкриваються новорічні ярмарки і запалюються вогні на міських ялинках. Також, для багатьох цей день - старт забігу за новорічними подарунками. І офіційна дата, з якої можна відповідати на будь-які пропозиції "Давайте вже після свят".

Не залишимо без уваги День Святого Миколая в 2020 році і ми: microcash цього дня надає знижку на кредити 30%. 

Отримати знижку можна за допомогою промокоду

stnick2020

Промокод буде працювати до 23:59 20.12.2020.

(Щоб отримати знижку, необхідно застосувати промокод в особистому кабінеті)

Зі святом, любі друзі!

 

Отримати кредит

19 грудня 2020 : Microcash


Похожие статьи